Forum Copenhagen
7 & 8 September 2022

2020 Features and seminars

Exposition WASTELAND by Lendager Group

WASTELAND er en udstilling, der viser hvordan affald kan betragtes som vor tids største uudnyttede ressource, og hvordan materialer som beton, mursten, plastik og tekstil kan genbruges i produktionen af nye bygninger og moderne byudvikling. Wasteland gør det håndgribeligt, hvordan arkitektur og cirkulær økonomi kan være med til at reducere byggebranchens store klimaaftryk, og bidrage positivt til Danmarks grønne omstilling, uden at gå på kompromis med pris, æstetik og kvalitet.

VELKOMMEN TIL WASTELAND
Forestil dig en verden uden ressourcemangel. En verden, hvor vores forbrug, produktion og byggeri ikke påvirker klimaet negativt. En verden, hvor der ikke findes affald, og hvor bæredygtighed og økonomisk vækst er hinandens forudsætninger ikke modsætninger. Den verden er virkelig: Vi præsenterer Wasteland – en verden, hvor affald forvandles til arkitektur.
Den moderne storby står som et lysende bevis på menneskehedens store bedrifter - legemliggørelsen af industrialiseringen bygget op, renoveret og udvidet i en tid med nærmest uendelige ressourcer og produktionsmuligheder. Hvor alt gammelt og naturligt er blevet erstattet af nye byggematerialer, importeret fra fjerne steder. Og konsekvensen? Det byggede miljø har efterladt et enormt fodaftryk, som alene står for 40 % af den samlede CO2-udledning på verdensplan, imens der er mangel på de naturlige ressourcer.
Wasteland viser dig, hvordan innovation og tværfagligt samarbejde kan være en del af løsningen på de store globale udfordringer, vi står overfor. Du vil opleve de mest brugte byggematerialer – beton, mursten, træ, plastik, glas og metal – og hvordan de kan anvendes igen og igen og blive til nye former, få nye funktioner og en højere værdi.

R_Hjortshoj - Ressourceraekkerne-15.jpg
R_Hjortshoj - Upcycle Studios-17.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-73.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-87.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-102.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-104.jpg
R_Hjortshoj - Wasteland-109.jpg
Back to home page

architect
meets
innovations

Join the conversation #ATWDK

2020 Sponsors

 

 

 

 

2020 Lighting Partner

2020 Media partners

 

 

Design & Plan