Forum Copenhagen

Nyheder

God stemning på ARCHITECT@WORK’s første dag

10. september 2020

Første dag på ARCHITECT@WORK er veloverstået og vi glæder os allerede nu til endnu en dag fyldt med spændende foredrag og gode møder, udstillere og gæster imellem.

Det er ikke let at afholde en stor messe som ARCHITECT@WORK midt i en coronatid, men takket være vores opmærksomme gæster, udstillere og ikke mindst vores team, så er det lykkedes at skabe et rum, hvor der er plads til det nære møde, samtidig med at man kan holde afstand. Hensyn, sprittestationer og mange andre særlige forholdsregler, har betydet at ARCHITECT@WORK fortsat vil være mange arkitekters foretrukne messe.

Hassan El Hindi, Kreons Area Manager i Skandinavien, sagde det meget præcist:

- Det er en messe, der bare fungerer, og den gør sig godt i en coronatid. Man skulle tro, at hele layoutet fra begyndelsen var designet til covid-regulativerne. Man kan være tæt på sine kunder og have en god dialog, samtidig med at man kan holde den nødvendige afstand. Det er en messe med plads og luft og det er vi glade for.

Samme toner hørte man fra Egernsund Wienerberger:

- Jeg syntes at messen fungerer godt til trods for de ekstra sikkerhedsforanstaltninger. Det har selvfølgelig indflydelse på hvor mange der kommer. Hvor en tegnestue før i tiden ville sende fem personer, kommer der nu kun en, s åselve tegnestuerne er jo fortsat godt repræsenteret, fortæller René Lemming, arkitektrådgiver ved Egernsund Wienerberger.

Der er derfor stadig stor optimisme hos udstillerne, der har haft mange gode møder med arkitekter fra hele landet.

Nikoline Dyrup, der er indehaver og medstifter af Spacon & X, var også tilfreds med messen:

- Det er altid spændende at være på ARCHITECT@WORK. Man får bare en helt anden forståelse for materialer og produkter, når man kan røre og føle dem. Jeg har fået rigtig mange spændende produktprøver med hjem til tegnestuen og masser af inspiration.

Nikoline var også blandt onsdagens talere og vil torsdag præsentere et nyt stjernehold af dygtige oplægsholdere.

Gik du glip af noget? Besøg vores online univers A@W Digital
Føler du, at du gik glip af de spændende foredrag og innovationer fra udstillerne. Så besøg messen digitalt, hvor du har mulighed for at se eller gense foredragene online. Her får du også et overblik over alle udstillerne og deres innovationer.

Du kan downloade A@W Digital på din smartphone eller tilgå det via din computer.

 

Tilbage til oversigten  

Design & Plan