Forum Copenhagen

Nyheder

Vi ses senere...

18. januar 2024

Vi beklager, at den nuværende økonomiske situation i de skandinaviske lande har ført til beslutningen om ikke at afholde A@W i København, Oslo eller Stockholm i den nærmeste fremtid.

Det har ikke været en let beslutning, men vi ønsker at være sikre på, at vi kan leve op til løftet om at afholde arrangementer, som resulterer i en god forretning for besøgende og udstillere. Det nuværende klima tillader ganske enkelt ikke dette.

A@W vil fortsat overvåge situationen, og sker der ændringer, vil vi helt sikkert genoverveje mulighederne!

Vi vil gerne takke alle besøgende, interessenter og udstillere for den tillid, de har givet os siden vores debut tilbage i 2015.

Dette er blot et 'vi ses senere!'.

Dit A@W Team

Læs mere

A@W Copenhagen er på rette vej

11. januar 2023

Den 5. udgave af vores danske event har fokuseret på et interessant emne i 2022: naturressourcer.

For at kunne udvikle og revolutionere os på denne planet ser vi et afgørende behov for en radikal materiale omstilling baseret på regenerative, naturlige og lokalt forankrede ressourcer. Vi ser idag større bevægelser inden for bioteknologien, som tager os tilbage til naturens egne systemer, som et sted vi forlod i starten af industrialiseringen. Vi kan kun spekulere i hvordan vores relation til den materielle verden kommer til at blive i fremtiden. Men vi kan designe og bygge for et mere paternalistisk og ligeværdigt forhold mellem mennesket og naturen.

Dette spændende tema blev suppleret af flere talere fra virksomheder som Henning Larsen, Spacon & X, AART og MOE med inspirerende og spændende foredrag angående bæredygtighed.

På kun 2 dage fik det Danske Arkitektur & Designsamfund mulighed for at opleve over 200 udstillede produktinnovationer - alle nøje udvalgt af en jury bestående af arkitekter og indretningsarkitekter.

Det var et absolut must for alle involverede, og det resulterede i begejstrede reaktioner fra både besøgende og udstillere.

Sørg for at krydse vores 2024-udgave i jeres kalendere.

Flere oplysninger vil snart være tilgængelige!

For henvendelser er i velkommen at kontakte os på denmark@architectatwork.com.

Læs mere

Vores udgaver for 2022 er åbne for ansøgninger

3. november 2021

Der er åbent for ansøgninger til 2022-udgaverne i København og Oslo
Med den 2. udgave af ARCHITECT@WORK Oslo bag os er vores team allerede i gang med at planlægge for 2022.
Fra nu af vil du kunne ansøge til A@W Copenhagen: 7. & 8. september 2022 i Forum Copenhagen og A@W Oslo: 23. & 24. november 2022 i Norges Varemesse.

Er du interesseret i at komme i kontakt med arkitekter, indretningsarkitekter og andre ordregivere? Har du produktnyheder, som du gerne vil præsentere for denne specifikke målgruppe? Så skal du tage kontakt til vores salgsteam via Hanne Knatten - T +47 408 58 915 - hk@architectatwork.com.
Vi ser frem til at guide dig gennem vores ansøgningsprocedure!

Læs mere

God stemning på ARCHITECT@WORK’s første dag

10. september 2020

Første dag på ARCHITECT@WORK er veloverstået og vi glæder os allerede nu til endnu en dag fyldt med spændende foredrag og gode møder, udstillere og gæster imellem.

Det er ikke let at afholde en stor messe som ARCHITECT@WORK midt i en coronatid, men takket være vores opmærksomme gæster, udstillere og ikke mindst vores team, så er det lykkedes at skabe et rum, hvor der er plads til det nære møde, samtidig med at man kan holde afstand. Hensyn, sprittestationer og mange andre særlige forholdsregler, har betydet at ARCHITECT@WORK fortsat vil være mange arkitekters foretrukne messe.

Læs mere

ARCHITECT@WORK – 9. & 10. September // FORUM Copenhagen

7. september 2020

Som reaktion på den seneste pressemeddelelse afholdt af Sundhedsminister, Magnus Heunicke, Bekræfter ARCHITECT@WORK at efter gældende regulativer, falder den kommende messe, under samme kategori som butiks- og storcentre.

Hos FORUM CPH må der samles 1026 personer. Disse tal er beregnet ud fra de totale kvadratmeter til rådighed og den gældende bekendtgørelse.

Vi byder Jer velkommen, i de mest sikrest mulige omgivelser. Vi har indført ekstra præventive tiltag, såsom en familiær, men mere rummelig planløsning, nye afgrænsede catering områder, der overholder nye restriktioner, afspritningstationer over hele messen, mm.

Kom og oplev de innovative løsninger, vores udstillere præsenterer samt et fuldt program af trendsættende seminarer.

Vi er klar til at modtage Jer alle og glæder os til at byde Jer velkommen snart.

Læs mere

ARCHITECT@WORK Copenhagen står klar til at byde velkommen til alle besøgende og udstillere i sikre og tilpassede omgivelser den 9. og 10. september!

14. august 2020

At opdage produktinnovationer, der fremvises af anerkendte producenter, i afslappede og lounge-agtige omgivelser kombineret med værdifulde, inspirerende indholdssessioner. Det er det, ARCHITECT@WORK altid har stået for.

Selv i denne udfordrende tid ligger den største værdi stadig i solid, personlig kontakt. Især når man opdager produktinnovationer, en proces i hvilken sanserne spiller den vigtigste rolle.

Få adgang til inspirerende oplæg fra Enlai Hooi – Schmidt Hammer Lassen, Katrine Hauge Smith – Teknologisk Institut, Martha Lewis – Henning Larsen, Ditte Lysgaard Vind – Lendager Group, Nikoline Dyrup – Spacon & X, Kristoffer Tejlgaard – Atelier Kristoffer Tejlgaard, Julien De Smedt – JDS Architects,…

Gå en tur gennem materialeudstillingen WASTELAND, som præsenteres af Lendager Group. Et unikt blik på bæredygtig udvikling i byggebranchen, som viser, hvordan denne branche kan bidrage til at opnå klimamålet om at sænke CO2-udledningerne, mens man også skaber flere jobs gennem bæredygtig byudvikling. Den viser også, hvordan affald, ved hjælp af genbrug, kan tilføre værdi til sin oprindelige form.

Alt dette bliver præsenteret i det sædvanlige A@W-koncept, mens alle nødvendige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger bliver taget:

- et større setup – med plads til fysisk afstand
- ekstrastore gange
- kun forudtilmelding
- ekstra og omfattende rengøring
- mad og drikke serveres af uddannet personale + take away-forretninger
- håndvask + desinficerende midler er tilgængelige
- anviste gangarealer
- særskilt indgang og udgang
- …

Kom og vær med til ARCHITECT@WORK Danmark d. 9. og 10. september i FORUM København!

Klik her og registrer dig for at få gratis adgang.

Læs mere

ARCHITECT@WORK introducerer ”next level lead generation” ved at tilføje en helt ny digital dimension til alle messer!

11. juni 2020

Ansigt til ansigt-kontakt forbedrer de relationer, man har, hvad enten de er personlige eller professionelle. Det er den type kontakt, som gør os i stand til at aflæse kropssprog og den tilfredsstiller vores basale behov for menneskelig interaktion og er det bedste grundlag for en solid og langvarig forretningsforbindelse.

Derfor er vi overbevist om, at det mere end nogensinde før er tid til at investere i ansigt til ansigt-forretningsmuligheder som ARCHITECT@WORK. Vores fleksible og omkostningseffektive koncept gør dig i stand til at fremvise dine seneste nyskabelser til et fællesskab af arkitekter og indretningsarkitekter forskellige steder over hele Europa og andre steder i verden.

Alt foregår i den samme velkendte og hyggelige atmosfære som normalt, men frem for alt i et sikkert miljø med respekt for alle forebyggende foranstaltninger i forbindelse med covid-19. Dit helbred og din sikkerhed er af største betydning for os!

I løbet af de sidste par år har vi arbejdet på at finde en god balance mellem solidt og innovativt indhold på selve messen og tilføjelsen af stærke digitale elementer.

Den seneste udvikling har fremskyndet vores forskning, og hos ARCHITECT@WORK er vi stolte af at kunne meddele, at “next level lead generation” vil blive introduceret fra september 2020 som en del af vores strategi om at tilføje en ny digital dimension til alle vores messer!

Læs mere

ARCHITECT@WORK – LOCAL IS THE NEW GLOBAL

13. maj 2020

Vi har alle mærket, hvordan COVID-19 pludselig har bidt sig fast i vores liv både på hjemmefronten og i arbejdslivet med de ekstreme, men nødvendige foranstaltninger, der er blevet truffet over hele Europa og i resten af verden.

Den gode nyhed er, at disse foranstaltninger har vist sig at være vellykkede – kurven er blevet fladere eller er i færd med at blive det – og der udarbejdes trinvise exitscenarier i de lande, vi opererer i.

Vi tror fuldt og fast på, at vores unikke koncept endnu engang vil vise sit værd: Hver eneste ARCHITECT@WORK-messe afholdes nationalt eller regionalt, midt i et stærkt fællesskab af arkitekter og indretningsarkitekter.

Læs mere

Vi er alle i samme situation!

26. marts 2020

COVID-19 har grebet fat i vores alles liv, både privat og professionelt, og det siger sig selv, at dit helbred er vigtigt for vores organisation.

Vi overvåger situationen nøje, men vi understreger, at vores udgaver for efteråret 2020 vil gå videre som planlagt. Vi arbejder hårdt fra vores hjemmekontorer og gør vores bedste for at få disse udgaver klar, og vi ser frem til at møde jer alle snart igen på ARCHITECT@WORK.

Læs mere

Summer holidays!

12. juli 2018

Læs mere

Er du klar til mere?

25. maj 2018

Efter tre vellykkede udgaver af ARCHITECT@WORK Copenhagen og den fantastiske første udgave af ARCHITECT@WORK Stockholm er vi stolte over at kunne annoncere, at vi nu har lanceret ARCHITECT@WORK Oslo. I 2019 vil du således kunne deltage i både Norge og Sverige for at komme i kontakt med lokale arkitekter.

ARCHITECT@WORK Stockholm finder sted 3. og 4. april i Stockholmsmässan, ARCHITECT@WORK Oslo finder sted 22. og 23. maj i X Meeting Point Oslo. Vi ser frem til at byde dig velkommen som udstiller!

Læs mere

Følg ARCHITECT@WORK på Instagram!

10. januar 2017

Er du nysgerrig på, hvad vores team arbejder med til daglig?
Vil du vide, hvad det indebærer at være med på en edition af ARCHITECT@WORK?
Har du lyst til, selv at lave ’ARCHITECT@WORK’-posteringer?

Fremover vil det være muligt!
Følg os på Instagram og opdag vores verden!

 

@architect_at_work

Læs mere

ARCHITECT@WORK slog igennem i Forum Copenhagen

2. juni 2016

123 virksomheder fra hele landet havde arbejdet til sidste sekund for at vise nye produkter frem i Forum Copenhagen i sidste uge. Det var anden gang, at eventen ARCHITECT@WORK slog dørene op i København. Næste gang bliver i 2018.

Læs mere

Det centrale emne for ARCHITECT@WORK Copenhagen vil være ”Træ og Arkitektur”

1. marts 2016

De 11 internationale udgaver af ARCHITECT@WORK, der blev arrangeret i 2015, var en kæmpemæssig succes. Vi glæder os virkelig til at se, hvad 2016 bringer. Det bliver afgjort et vigtigt år med den anden danske udgave i København sammen med et større antal nye messer i Rom og Istanbul.

Læs mere

ARCHITECT@WORK har fået ny hjemmeside!

10. september 2015

I 2015 kan ARCHITECT@WORK fejre sine 10 år. Siden vi åbnede dørene første gang i Kortrijk har vi spredt os til 18 byer i 11 lande og vi fortsætter med at lede efter spændene steder at afholde ARCHITECT@WORK.

Læs mere

Design & Plan