Forum Copenhagen

architect
meets
innovations

Hvorfor du skal besøge ARCHITECT@WORK

Architect@Work booths

INNOVATION:

Udstillerne fokuserer på innovative produkter, materialer, anvendelser og tjenester, som præsenteres til godkendelse af et dommerpanel bestående af arkitekter og indretningsarkitekter. Dommerpanelet vurderer den innovative art af hvert enkelt produkt. Jeres garanti for, at et besøg på ARCHITECT@WORK bliver interessant.

 

EKSPERTISE:

De ansatte på standen har en omfattende teknisk viden og er klar til at give besøgene den bedste løsning til deres specifikke krav.

 

VIDEN:

ARCHITECT@WORK har til mål at byde på meget mere end en simpel platform for arkitekter og interiørdesignere. Hos ARCHITECT@WORK er der stor fokus på udveksling af viden og innovative idéer. Korte seminarer giver mulighed for at præsentere aktuelle emner eller for arkitektkolleger at dele deres erfaringer med de besøgende.

 

EN UNIK OG EKSKLUSIV ATMOSFÆRE:

ARCHITECT@WORK er de traditionelle gange omdannet til loungeområder: steder, hvor man kan nyde en drink, snakke og få flere oplysninger om innovative produkter, applikationer eller tjenester.

 

NETWORKING:

ARCHITECT@WORK er en event udelukkende for arkitekter, ( interiør)designere og andre fagfolk. Den perfekte mulighed for at mødes med andre arkitekter og designere.

 

På nedenstående video kan du se, hvad besøgende og udstillere synes om ARCHITECT@WORK.

Design & Plan