Forum Copenhagen

Nyheder

ARCHITECT@WORK – LOCAL IS THE NEW GLOBAL

13. maj 2020

Vi har alle mærket, hvordan COVID-19 pludselig har bidt sig fast i vores liv både på hjemmefronten og i arbejdslivet med de ekstreme, men nødvendige foranstaltninger, der er blevet truffet over hele Europa og i resten af verden.

Den gode nyhed er, at disse foranstaltninger har vist sig at være vellykkede – kurven er blevet fladere eller er i færd med at blive det – og der udarbejdes trinvise exitscenarier i de lande, vi opererer i.

Vi tror fuldt og fast på, at vores unikke koncept endnu engang vil vise sit værd: Hver eneste ARCHITECT@WORK-messe afholdes nationalt eller regionalt, midt i et stærkt fællesskab af arkitekter og indretningsarkitekter.

I stedet for at samle tusinder af udstillere og endnu flere gæster på ét sted og på ét tidspunkt, vælger ARCHITECT@WORK nu i højere grad end nogensinde at satse lokalt! Vi er overbeviste om, at det at udstille på ARCHITECT@WORK er den bedste måde at fremvise dine produktinnovationer og få skub i din økonomiske aktivitet igen.

Vores team og de forskellige messelokationer overvåger nøje situationen i de enkelte lande, og du kan være tryg ved, at alle statslige retningslinjer og påkrævede hygiejneforanstaltninger til enhver tid vil blive overholdt på efterårets messer. Dette inkluderer en definition af potentielle ændringer af messens opstilling, således at kriterierne om social afstand overholdes.

Vi er allerede i gang med at vurdere og forberede en række foranstaltninger/scenarier, som vil blive implementeret under hensyntagen til de forskellige nationale retningslinjer, som vi modtager på et senere tidspunkt.

Hele vores team står til rådighed, hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Vi ser frem til snart at byde dig velkommen igen!

Tilbage til oversigten  

Design & Plan