Forum Copenhagen

Nyheder

ARCHITECT@WORK introducerer ”next level lead generation” ved at tilføje en helt ny digital dimension til alle messer!

11. juni 2020

Ansigt til ansigt-kontakt forbedrer de relationer, man har, hvad enten de er personlige eller professionelle. Det er den type kontakt, som gør os i stand til at aflæse kropssprog og den tilfredsstiller vores basale behov for menneskelig interaktion og er det bedste grundlag for en solid og langvarig forretningsforbindelse.

Derfor er vi overbevist om, at det mere end nogensinde før er tid til at investere i ansigt til ansigt-forretningsmuligheder som ARCHITECT@WORK. Vores fleksible og omkostningseffektive koncept gør dig i stand til at fremvise dine seneste nyskabelser til et fællesskab af arkitekter og indretningsarkitekter forskellige steder over hele Europa og andre steder i verden.

Alt foregår i den samme velkendte og hyggelige atmosfære som normalt, men frem for alt i et sikkert miljø med respekt for alle forebyggende foranstaltninger i forbindelse med covid-19. Dit helbred og din sikkerhed er af største betydning for os!

I løbet af de sidste par år har vi arbejdet på at finde en god balance mellem solidt og innovativt indhold på selve messen og tilføjelsen af stærke digitale elementer.

Den seneste udvikling har fremskyndet vores forskning, og hos ARCHITECT@WORK er vi stolte af at kunne meddele, at “next level lead generation” vil blive introduceret fra september 2020 som en del af vores strategi om at tilføje en ny digital dimension til alle vores messer!

Denne helt nye dimension gør det muligt for dig at planlægge aftaler med både fysiske og digitale deltagere, således at du kan nå længere omkring end nogensinde. Alt dette betyder, at du kan arbejde mere effektivt før, under og efter messen. Det betyder også, at du vil kunne nå ud til dem, som desværre ikke havde mulighed for at deltage fysisk på messen.

Brug ”level lead generation” sammen med ARCHITECT@WORK, og udvid din deltagelse til at omfatte mere end de traditionelle to dages fysiske tilstedeværelse. En helt ny service som er forbeholdt udstillere.

Tilbage til oversigten  

Design & Plan