Forum Copenhagen

Nyheder

A@W Copenhagen er på rette vej

11. januar 2023

Den 5. udgave af vores danske event har fokuseret på et interessant emne i 2022: naturressourcer.

For at kunne udvikle og revolutionere os på denne planet ser vi et afgørende behov for en radikal materiale omstilling baseret på regenerative, naturlige og lokalt forankrede ressourcer. Vi ser idag større bevægelser inden for bioteknologien, som tager os tilbage til naturens egne systemer, som et sted vi forlod i starten af industrialiseringen. Vi kan kun spekulere i hvordan vores relation til den materielle verden kommer til at blive i fremtiden. Men vi kan designe og bygge for et mere paternalistisk og ligeværdigt forhold mellem mennesket og naturen.

Dette spændende tema blev suppleret af flere talere fra virksomheder som Henning Larsen, Spacon & X, AART og MOE med inspirerende og spændende foredrag angående bæredygtighed.

På kun 2 dage fik det Danske Arkitektur & Designsamfund mulighed for at opleve over 200 udstillede produktinnovationer - alle nøje udvalgt af en jury bestående af arkitekter og indretningsarkitekter.

Det var et absolut must for alle involverede, og det resulterede i begejstrede reaktioner fra både besøgende og udstillere.

Sørg for at krydse vores 2024-udgave i jeres kalendere.

Flere oplysninger vil snart være tilgængelige!

For henvendelser er i velkommen at kontakte os på denmark@architectatwork.com.

Tilbage til oversigten  

Design & Plan